Totti Caffè – Coffee for all senses

O artă modernă a gustului. O simfonie a simțurilor.

Produsele Totti Caffè

EXPERIMENTEAZĂ TOTTI CAFFÈ

 • Totti Caffè Trends

  Totti Caffè Trends

  Cafea boabe prăjita, 100% Arabica

  Birouri Espressor Profesional Horeca
 • Totti Caffè Supremo Espresso

  Totti Caffè Supremo Espresso

  Cafea boabe prăjita, 100% Arabica

  Espressor Profesional Horeca
 • Totti Caffè Vivid

  Totti Caffè Vivid

  Cafea boabe prăjită

  Birouri Espressor Automat Vending

Despre Totti Caffè

Experiența cafelei se adresează tuturor simțurilor, creând un moment unic. Creează diverse asocieri pentru consumatori, combinând simțuri care declanșează alte simțuri sau amintiri, reunind aromele cu momente speciale în timp. Cafeaua nu este doar un act fizic; este o experiență care declanșează o trăire multisenzorială; o explozie de aromă, culoare și sunet, nuanțe percepute dincolo de spectrul vizual. Sunete exprimate sub formă de imagini, atingeri calde exprimate ca arome, gust exprimat ca inspirație. Este timpul să reconsiderați tot ce știți despre cafea, pentru că sensorialismul înseamnă gusturi care incită la experiențele sinestezice ale cafelei.

Servicii dedicate

PENTRU COMPANII

Magazine

Indiferent de mărimea afacerii tale, de la hypermarket-uri până la magazine mici, te ajutăm să oferi, rapid, clienților, o cafea măcinată pe loc, de la o marcă consacrată.
Vezi detalii

Birouri

Dinamica unui birou depinde de multe ori de cafeaua servită. Transformă pauza de cafea într-un moment special. Fie că stai la o discuție cu colegii sau te reîncarci cu energie, noi putem schimba atmosfera în biroul tău!
Vezi detalii

Industrie

Pauza nu este completă fără cafea. Cafeaua aduce bună dispoziție angajaților, iar diversitatea băuturilor va aduce un plus de satisfacție companiei.
Vezi detalii

Restaurante și Cafenele

Știm că pentru afacerea ta cafeaua face diferența. Punem la punct fiecare detaliu, astfel încât să poți oferi clienților o cafea excepțională în fiecare ceașcă. Ne mândrim că suntem alegerea celor mai renumite restaurante din România.
Vezi detalii

Hoteluri

De la cafeaua servită la micul dejun până la cea de la bar, ne asigurăm că oaspeții tăi se bucură de fiecare dată de un gust inconfundabil.
Vezi detalii

Ești interesat de o ofertă

SAU DOREȘTI MAI MULTE INFORMAȚII?

  Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

  Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Mesajul a fost trimis!

  Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil

  Înapoi la formular

  SUS