Dr. Coffee, echipamente perfecte pentru afacerea ta

Alege echipamentele Dr. Coffee

și îmbină tehnologia cu o cafea perfectă

Despre echipamentele Dr. Coffee

Espressoarele Doctor Coffee folosesc tehnologie de ultima generație ca să ofere o experiență premium în fiecare ceașcă. Create mai ales pentru birouri, magazine, hoteluri sau alte locații cu trafic ridicat, întotdeauna vei gusta o cafea perfect preparată la aparatele Doctor Coffee.

https://strausscoffee-pro.ro/wp-content/uploads/2022/07/texhnology.jpg

Tehnologie de ultimă generație

Când vine vorba despre calitatea cafelei din ceașcă, tehnologia ocupă un rol din ce în ce mai important: tipul cafelei ales și presiunea, timpul de extracție, temperatura, toate trebuie să fie exacte pentru o lungă perioadă de timp.

https://strausscoffee-pro.ro/wp-content/uploads/2022/07/ceramic-tiles.png

Măcinare perfectă cu plăci din ceramică

Notele de aromă și corpul cafelei depind în mare măsură și de o măcinare perfectă și constanța la fiecare folosire a espressorului. Aparatele Doctor Coffee folosesc plăci din ceramică ce sunt durabile și precise pentru o cafea mereu delicioasă.

Suport tehnic permanent

Departamentul nostru de tehnicieni intervine oricând este nevoie pentru ca espressoarele să funcționeze pentru business-ul tău. Suntem reprezentanți oficiali ai mărcii Doctor Coffee în România cu echipă dedicată și espressoare mereu în stoc.

https://strausscoffee-pro.ro/wp-content/uploads/2022/07/training.png

Training de barista pentru angajați

Cu fabrică proprie în România oferim training aprofundat în tot ce înseamnă lumea cafelei. Cursanții noștri sunt angajații celor mai prestigioase lanțuri de hoteluri, restaurante și artizani ai cafelei.

Coffee corner în magazinul tău cu
Dr. Coffee

Dacă dorești să oferi o gamă diversificată de băuturi de cafea sau dorești o soluție cu minimum de  efort pentru magazinul tău, îți oferim soluția completă: espressor integrat în mobilier funcțional cu design unic și metodă de plată prin POS pentru clienții tăi.

O gamă de top de echipamente de cafea

PENTRU COMPANIA TA

Dr Coffee Coffee Center

Este recomandat în mod special zonelor de F&B. Echipat cu o cuvă pentru cafea boabe și 3 cuve pentru produse pudră precum și cu senzori inteligenți, este o soluție la cheie pentru zonele de auto-servire.
Vezi detalii

Dr Coffee Minibar S

Un aparat fiabil și ușor de folosit, cu corp și infuzor de metal, măcinător de ceramică și mecanism de auto-curățare
Vezi detalii

Dr Coffee F2 Plus

Aparatul automat F2 Plus aduce beneficii prin adăugirea cuvelor de produse pudră, care ajută la dezvoltarea unei game și mai variate de băuturi pe bază de cafea, lapte praf și pudră hot choco.
Vezi detalii

Dr Coffee F11 Big Plus

Un aparat de cafea compact și cu aspect elegant, ideal pentru spații de birouri mici și mijlocii, care oferă o gamă de băuturi pe bază de cafea de înaltă calitate, cu gust bogat.
Vezi detalii

Dr Coffee Frigider Electronic F11

Ușor, silențios. Pentru depozitarea cutiei de lapte sau direct a recipientului cu lapte.
Vezi detalii

Serviciile noastre complete

FIE CĂ ESTE VORBA DESPRE UN ATELIER MEŞTEŞUGĂRESC, BIROU, AGENŢIE SAU CONCERN – NOI AVEM APARATUL DE CAFEA ŞI PACHETUL DE SERVICII POTRIVIT FIECĂREI NEVOI.

Afacerea dvs. primește sprijinul și suportul nostru pe tot parcursul experienței:

 • Consultanță business
 • Service tehnic
 • Întreținerea periodică a aparatelor
 • Verificarea calității produselor

Servicii dedicate

pentru companii

Birouri

Dinamica unui birou depinde de multe ori de cafeaua servită. Transformă pauza de cafea într-un moment special. Fie că stai la o discuție cu colegii sau te reîncarci cu energie, noi putem schimba atmosfera în biroul tău!
Vezi detalii

Magazine

Indiferent de mărimea afacerii tale, de la hypermarket-uri până la magazine mici, te ajutăm să oferi, rapid, clienților, o cafea măcinată pe loc, de la o marcă consacrată.
Vezi detalii

Restaurante și Cafenele

Știm că pentru afacerea ta cafeaua face diferența. Punem la punct fiecare detaliu, astfel încât să poți oferi clienților o cafea excepțională în fiecare ceașcă. Ne mândrim că suntem alegerea celor mai renumite restaurante din România.
Vezi detalii

Hoteluri

De la cafeaua servită la micul dejun până la cea de la bar, ne asigurăm că oaspeții tăi se bucură de fiecare dată de un gust inconfundabil.
Vezi detalii

Ești interesat de o ofertă

SAU DOREȘTI MAI MULTE INFORMAȚII?

  Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

  Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Mesajul a fost trimis!

  Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil

  Înapoi la formular

  SUS