Amigo îți oferă energia necesară și în afara domiciliului

Liderul cafelei solubile în România

Produsele Amigo

FII ENERGIE CU AMIGO!

 • Amigo Instant Coffee

  Amigo Instant Coffee

  Birouri Vending
 • Amigo Irish Cappuccino

  Amigo Irish Cappuccino

  Irish Cappuccino

  Birouri Vending
 • Amigo Espresso

  Amigo Espresso

  Cafea boabe prăjită

  Birouri Espressor Profesional Vending
Despre Amigo Aparate

Despre Amigo

Amigo este o marcă emblematică în categoria de cafea instant din România, leader pe această piață și prezentă în ritualul cafelei românilor din 1982. Este un exemplu de success al consistenței mărcii. Cafeaua a fost de la începuturi Brazilia 100%. Din 1982. Gustul unic caramelizat, același, din 1982. Cutia inovativă care păstrează perfectă prospețimea cafelei instant, aceeași, din 1982. Efectul cafelei același, energie, din 1982.

După 40 de ani, Amigo continuă să fie un expert al energiei, încărcând bateriile celor care trăiesc sub presiunea timpului și nu au timp pentru o pauză de cafea.

Servicii dedicate

PENTRU COMPANII

Magazine

Indiferent de mărimea afacerii tale, de la hypermarket-uri până la magazine mici, te ajutăm să oferi, rapid, clienților, o cafea măcinată pe loc, de la o marcă consacrată.
Vezi detalii

Birouri

Dinamica unui birou depinde de multe ori de cafeaua servită. Transformă pauza de cafea într-un moment special. Fie că stai la o discuție cu colegii sau te reîncarci cu energie, noi putem schimba atmosfera în biroul tău!
Vezi detalii

Industrie

Pauza nu este completă fără cafea. Cafeaua aduce bună dispoziție angajaților, iar diversitatea băuturilor va aduce un plus de satisfacție companiei.
Vezi detalii

Restaurante și Cafenele

Știm că pentru afacerea ta cafeaua face diferența. Punem la punct fiecare detaliu, astfel încât să poți oferi clienților o cafea excepțională în fiecare ceașcă. Ne mândrim că suntem alegerea celor mai renumite restaurante din România.
Vezi detalii

Hoteluri

De la cafeaua servită la micul dejun până la cea de la bar, ne asigurăm că oaspeții tăi se bucură de fiecare dată de un gust inconfundabil.
Vezi detalii

Ești interesat de o ofertă

SAU DOREȘTI MAI MULTE INFORMAȚII?

  Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

  Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Mesajul a fost trimis!

  Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil

  Înapoi la formular

  SUS