1.1 INDICATI DATELE DUMNEAVOASTRA DE CONTACT:
  Numele:
  Adresa:
  Telefon:
  Adresa de e-mail:
  Varsta (doar daca aveti sub 18 ani):

  1.2 DESCRIETI RELATIA DUMNEAVOASTRA CU STRAUSS ROMANIA (DE EXEMPLU: SALARIAT, CLIENT):

  Datele mai sus mentionate vor fi prelucrate doar in legatura cu prezenta cerere, deoarece suntem obligati sa va identificam inainte de a va furniza informatiile solicitate. Daca este necesar, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare, pentru a asigura identificarea dumneavoastra corecta.
  1.3 CE DREPT DORITI SA EXERCITATI IN LEGATURA CU DATELE DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL?

  Va rugam sa luati nota de faptul ca cererea de a se revizui o decizie luata prin proces decizional automatizat a fost omisa intentionat, deoarece nu ne implicam in astfel de decizii.

  SECTIUNEA 2
  SE VA COMPLETA DOAR DE CATRE CEI CARE FAC O CERERE IN NUMELE UNEI ALTE PERSOANE.
  2.1FURNIZATI DETALII REFERITOARE LA PERSOANA IN NUMELE CAREIA FORMULATI PREZENTA CERERE:
  Numele:
  Adresa:
  Telefon:
  Adresa de e-mail:
  Varsta (daca are sub 18 ani):
  2.2EXPLICATI CARE ESTE RELATIA DUMNEAVOASTRA CU PERSOANA MAI SUS MENTIONATA (DE EX. PARINTE, REPREZENTANT LEGAL):

  2.3FURNIZATI DOVADA AUTORIZARII DUMNEAVOASTRA DE A ACTIONA IN NUMELE PERSOANEI MAI SUS MENTIONATE.

  In cazul in care, atunci cand primiti informatiile solicitate, considerati ca nu am dat un raspuns adecvat cererii dumneavoastra, va puteti adresa cu o plangere autoritatii de supraveghere indicate in raspuns si in nota de informare corespunzatoare. Cu toate acestea, va rugam ca mai intai sa ne scrieti noua la adresa protectiadatelor@strauss-group.ro si sa ne indicati motivele pentru care considerati ca raspunsul nu este adecvat, pentru a putea incerca sa rezolvam amiabil situatia.

  Prin completarea prezentului formular, certific ca datele furnizate in aceasta cerere sunt adevarate si corecte, dupa stiinta mea. Inteleg ca a obtine sau a dezvalui date cu caracter personal in mod ilegal, sau incercarea de a face acest lucru, constituie infractiune.
  Inteleg ca Strauss Romania va raspunde cererii mele in termen de 30 de zile (termen care poate fi prelungit in cazul cererilor complexe), conform prevederilor Regulamentului General privind Protectia Datelor.

  SUS